mrestaurant

Laatste nieuws

Geplaatst op

Nu het weer wat beter wordt en de temperaturen gaan stijgen, willen mensen graag ook vaker buiten gaan zitten. Een heel mooi voorbeeld van een activiteit die een groep buiten kan ervaren, is het bekende tuinfeest. Van de lente tot de herfst zijn er bedrijven en individuen voortdurende bezig met het organiseren van het perfecte […]

Lees meer

Geplaatst op

Een restaurant of een café beginnen is iets wat voor vele een droom is. Het opstarten van een restaurant of café gaat echter niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken. Door je zaken voor en tijdens de opstart goed op orde te hebben kan het restaurant na opening volop draaien. Een aantal dingen om […]

Lees meer

Geplaatst op

Er wordt vaak gepraat over goede koks bij chique restaurants en hoe zij het verschil maken, zodat de smaak van de gerechten exclusief is. Maar wat hebben die koks allemaal met elkaar gemeen? Wat maakt een goede kok? In deze blog gaan we het bespreken. De eigenschappen van een goede kok Er zijn tal van […]

Lees meer

Geplaatst op

Restaurants van nu veranderen de manier waarop ze service verlenen en bepaalde werkprocessen inrichten. Alles is gericht op efficiëntie van het personeel en de klantervaring van de gasten. Zo zie je in steeds meer restaurants het kladblok om bestellingen op te nemen vervangen worden door tablets voor de gasten of voor andere slimme apparaten voor […]

Lees meer

Geplaatst op

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren als het gaat om de wat er iedere dag op tafel komt. Er zijn uiteraard verschillende redenen waar deze voorkeuren vandaan komen, maar een factor die zeker van invloed is, is de tijd van het jaar. Het seizoen had vroeger een grotere invloed op het assortiment in […]

Lees meer

Geplaatst op

Een buurt- of bedrijfsfeest organiseren is iets wat ook heel goed buiten kan. Nu leven we in een land waar het nogal wisselend kan zijn qua weer. Daarom is het goed om voorzorgsmaatregelen te nemen. Een aluhal is een goede uitvinding hiervoor. In deze blog nemen we met je door wat een aluhal is en […]

Lees meer

Geplaatst op

De reis van de vis begint over het algemeen in de zee of in een speciale kweekvijver. Vis bederft echter vrij snel. Hoe kan het dan dat de vis nog vers op een bord beland? Lees alles over de reis van een vis in dit blogbericht. De vis vangen en schoon schoonmaken Bij vrijwel alle […]

Lees meer

Geplaatst op

We zijn er allemaal geweest. Je duikt door de wijnkaart in een chique restaurant, knikt door de ruime keuze aan flessen die worden aangeboden, met de volle wetenschap dat je de op een na goedkoopste op de menukaart kiest. Terwijl je niet alleen bent, zijn er een paar mensen voor wie de op een na […]

Lees meer

Geplaatst op

De taart, het is de populairste lekkernij op iedere verjaardag, al generaties lang. Of noemen we het toch een vlaai? Of is het eigenlijk gewoon gebak? Voor veel mensen is niet precies duidelijk of dit nu synoniemen zijn van elkaar of dat er daadwerkelijk een verschil zit tussen de drie termen. In dit blog maken […]

Lees meer

Geplaatst op

Als er eten voor ons ligt, eten we eerst met onze ogen. We stellen ons de smaken en texturen voor waar we van gaan genieten. Daarom is de presentatie van een gerecht van groot belang om een goede indruk te maken en de eetlust te stimuleren! Dit artikel geeft je een aantal tips en trucs […]

Lees meer

1 2 3 4 5 6

Over ons

Het is superleuk om de nodige culinaire tips te ontdekken. Je vindt ze in onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ mrestaurant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2025 Alle rechten voorbehouden