Tips en trucs voor de presentatie van je catering

Tips en trucs voor de presentatie van je catering

Als er eten voor ons ligt, eten we eerst met onze ogen. We stellen ons de smaken en texturen voor waar we van gaan genieten. Daarom is de presentatie van een gerecht van groot belang om een goede indruk te maken en de eetlust te stimuleren! Dit artikel geeft je een...
De ontdekking van chocolade

De ontdekking van chocolade

Chocola neemt tegenwoordig een behoorlijk deel van de snoepafdeling van de supermarkt in beslag, maar chocolade is nog niet eens zo lang bekend in Europa. We vertellen je over de geschiedenis van cacao. Het verhaal van chocolade begint duizenden jaren voor Christus in...
Kwaliteit waarborgen van onze producten

Kwaliteit waarborgen van onze producten

Er gelden in Nederland en de rest van de Europese Unie strenge normen voor wat betreft voedselveiligheid. Het is van groot belang dat elk bedrijf dat te maken heeft met voeding en levensmiddelen een standaard aanhoudt van goede hygiëne en controle. Levensmiddelen...
De beste gerechten voor op locatie

De beste gerechten voor op locatie

Als je op locatie graag je gasten wil verwennen met een maaltijd die niet alleen lekker is, maar ook nog eens goed op temperatuur blijft én er mooi uit ziet, dan moet je goed vooruitdenken. Het is immers zo dat niet elk gerecht geschikt is voor catering of bezorging....
Wat zijn handige teambuilding tips?

Wat zijn handige teambuilding tips?

Zijn activiteiten voor teambuilding de moeite waard? Een onderzoek van de Universiteit van Florida zegt van wel. Het heeft volgens de experts een positief effect op de onderlinge verhoudingen in het team en de resultaten krijgen hierdoor een boost. We nemen in deze...
Hoe verzeker je je restaurant?

Hoe verzeker je je restaurant?

Het is misschien niet het meest opwindende ding om over na te denken wanneer je van plan bent om een nieuw restaurant te openen, maar het is van vitaal belang – je gaat een verzekering nodig hebben. Verzekering kan jou en je bedrijf beschermen tegen talloze...