mrestaurant

Persoonlijke cadeau tips voor kantoorwerk

Geplaatst op

Je kent het wel, iemand op het werk is jarig of heeft promotie gemaakt! Omdat je elke dag op kantoor werkt met je collega’s is het wel zo leuk om hier dan een presentje voor te geven. Maar wat moet je geven aan een collega die je wellicht wat minder kent dan bijvoorbeeld je vrienden of familie? Om de band tussen jou en je collega naar een hoger niveau te tillen is het handig om je wat meer in die persoon te verdiepen en daar dus ook het cadeau op te baseren, oftewel een persoonlijk cadeau geven. We beschrijven in deze blog dan ook een aantal tips van persoonlijke cadeaus die je collega ongetwijfeld gaat waarderen en wie weet is jullie band hierna ook sterker dan ooit tevoren.

Een eigen mok!

Je kunt er haast niet omheen, maar natuurlijk is een eigen koffiemok een geweldig cadeau om te geven! Het is misschien wat cliché, maar stiekem oh zo fijn om te hebben. Je grijpt namelijk nooit meer mis en bovendien ben je de enige die ervan drinkt. Genoeg voordeel dus! Maar het is natuurlijk wel een beetje saai om een lege of simpele standaard mok te geven. Daarom kun je bij Loopper je mokken laten bedrukken. Zo maak je de mok herkenbaar voor iedereen en kun je er goed een vleugje humor in brengen.

Gepersonaliseerde waterfles

Wat buiten de koffiedrinkers tegenwoordig ook een heel populair item is zijn waterflessen. Water is namelijk belangrijk om geregeld tot je te nemen. Door een leuke waterfles te geven herinner jij je collega er ook nog eens aan om goed te hydrateren tijdens het werk. Een perfect cadeau dus! Overigens is het ook een handig item om thuis of onderweg te gebruiken. Wil je de fles wat extra’s geven? Laat er een leuke tekst om bedrukken die iets zegt over die persoon waar je het aan geeft. Loopper.nl heeft een ruim assortiment en opties om je cadeau tot leven te laten komen.

Pennen met betekenis

Ook is een leuke persoonlijke pennenset een goede optie. Het kan namelijk erg frustrerend zijn als je je pennen kwijt raakt of als iemand het geleend heeft en je het niet kunt gebruiken op het moment dat je ze nodig hebt. Ken jij een collega waarbij dit vaak gebeurt? Geef dan een leuke persoonlijke pennenset cadeau en laat zijn naam met een leuke quote bedrukken, zodat iedereen weet van wie de pennen zijn, zodat je collega ze ook nooit meer kwijt raakt.

Een leuke muismat

Last but not least, een leuke muismat natuurlijk! Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een muismat te laten bedrukken met een foto van al zijn naaste collega’s erop. Zo’n muismat zal diegene altijd bij blijven en een glimlach toveren op zijn gezicht met het starten van iedere werkdag.

Over ons

Het is superleuk om de nodige culinaire tips te ontdekken. Je vindt ze in onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ mrestaurant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden