Als restauranteigenaar weet je dat een stevige, waterdichte en onderhoudsarme vloer cruciaal is in een horecaonderneming. Maar je wilt natuurlijk ook een sfeervolle uitstraling in je restaurant. De oplossing is een gietvloer. De ideale vloer voor waar wordt gegeten en waar eten wordt bereid. We vertellen je graag waarom. 

Hygiënisch en slijtvast 

Een groot voordeel van een gietvloer is dat deze vloersoort slijt- en scheurvast is. Gietvloeren zijn bestand tegen alle vloeistoffen die in de keuken voorkomen, dus ook tegen olie en vet. Ook een zware pan laten vallen is geen probleem, een gietvloer kan dit prima aan. Daarnaast is een gietvloer zeer hygïenisch en voldoet deze vloersoort aan alle HACCP eisen. De naadloze vloer is zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden: ideaal voor in de keuken.

Creëer eenheid in je restaurant

Naast dat een gietvloer slijtvast, onderhoudsarm en hygiënisch is, zijn deze vloeren ook een lust voor het oog. Een gietvloer geeft gegarandeerd een strak en modern design. En ze zijn in allerlei verschillende kleuren en structuren te verkrijgen, zodat de vloer altijd volledig afgestemd kan worden op de sfeer die je wilt uitstralen. Daarnaast is een gietvloer naadloos, waardoor je eenheid kunt creëren in alle ruimtes van je restaurant. Zo verbind je de keuken met het eetgedeelte en de bar en de vloer kan zelfs doorlopen naar de toiletten. 

Niet alleen voor restaurants

Een gietvloer is niet alleen een zeer geschikte vloer voor restaurants, maar ook voor andere (horeca)ondernemingen. Van bars en clubs tot winkels en kantoorpanden. Maar ook in ziekenhuizen, tandartspraktijken en fitnessruimtes zie je regelmatig een gietvloer liggen vanwege de vele voordelen die zo’n vloer met zich meebrengt. Zelfs in je eigen woning is een gietvloer een geweldige optie voor een strakke en moderne uitstraling van je interieur.