mrestaurant

Waarom een Amerikaanse koelkast supercool is

Geplaatst op

Een opkomende trend die veel voordelen met zich meebrengt.

Big, bigger, biggest: het is the American way! Geen wonder dat de koelkasten die in Amerika ontworpen worden huge zijn! We laten je zien wat de voordelen van een Amerikaanse koelkast zijn en waarom deze koelkast supercool is! Laat je inspireren door de voorbeelden en kies je ideale koelkast.

Verschillen normale en Amerikaanse koelkast

De verschillen tussen een normale en een Amerikaanse koelkast zijn: de afmetingen van het apparaat, de inhoud en de indeling. Bij een normale koelkast zit vriesvak in het bovenste of onderste gedeelte van het apparaat, maar bij een Amerikaanse koelkast liggen het koel- en vriesvak naast elkaar. We noemen dit ook wel een side-by-side koelkast. Net zoals bij een normale koelkast is het koelgedeelte van een Amerikaanse koelkast groter dan het vriesgedeelte. De inhoud van dit type koelkast is groter dan de normale koelkast, zodat je er lekker veel in kwijt kunt. Soms wel tot 400 liter.

Extra opties van de Amerikaanse koelkast

De extra opties van een Amerikaanse koelkast, zoals een minibar om drankjes in koud te houden, zijn erg handig en luxe. Dat werkt heel gemakkelijk: even een klepje openen en je hebt al een koud drankje te pakken. Ook de ijsdispenser is een uitkomst, want zo heb je instant ijsblokjes of kleine stukjes ijs (ijsschaaf) voor je cocktail. Een ander superhandig idee is het no frost-systeem dat ijsvorming in het vriesgedeelte voorkomt. Wat een zegen om het vriesvak nooit meer te hoeven ontdooien!

Waarom een trendy Amerikaanse koelkast kopen?

De Amerikaanse koelkast is niet zonder reden een opkomende trend, want als je een luxe uitgerust koelkast wilt met een modern design, dan vervult de Amerikaanse koelkast al je wensen. De enorme inhoud van het apparaat is een groot voordeel. Ook de extra opties, zoals de ice-dispenser, de minibar en de handige indeling maken de Amerikaanse koelkast tot een absolute topper.

Merken

Om een geweldige Amerikaanse koelkast te vinden moet je echt even de topmerken in de gaten houden. We hebben een aantal coole Amerikaanse koelkasten voor je gevonden, de beschrijving vind je hieronder.

Samsung is zo slim

Deze Amerikaanse koelkast van Samsung, de Samsung Family Hub 3.0, is het slimste jongetje van de klas. Met deze koelkast heb je de beschikking over een touchscreen waarmee je eenvoudig boodschappenlijstjes kunt maken en tv kunt kijken. Deze koelkast kan foto’s maken van de inhoud van de koelkast zodat je op je SmartThings-app kunt zien of je nu wel of geen boter meer had. Techniek staat voor niets!

LG is vernuftig bezig

Deze topfabrikant van hoogwaardige elektronica is onder andere bekend om de kwaliteit van  beeldschermen voor tv’s en computers. Nou, die naam maken ze helemaal waar in het design van hun hypermoderne Amerikaanse koelkast: de LG Instaview GSX961NEAZ. Maar dan op een andere manier. Je hoeft alleen maar even twee keer tegen het spiegelglas van de koelkast te tikken er gaat in het apparaat een lichtje branden. Je kijkt nu door het raam / glazenscherm naar binnen. Zo kun je heel eenvoudig zien wat er in je koelkast ligt. LG laat hiermee een vernuftig stukje vakmanschap zien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is superleuk om de nodige culinaire tips te ontdekken. Je vindt ze in onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ mrestaurant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden