mrestaurant

Je restaurant inbraakproof maken: easy met een slotenmaker!

Geplaatst op

Als ondernemer leg je je hart en ziel in je restaurant. Je kunt mensen blij maken en jezelf daarmee ook. Het is leuk om van je hobby je werk te maken en elke avond de heerlijkste gerechten voor je gasten op tafel te toveren. Natuurlijk is het niet leuk als je in de middag bij je restaurant aankomt en er is ingebroken. Dit betekent dan dat er een mogelijkheid was voor inbrekers om gemakkelijk binnen te komen. Gelukkig kun je dit ook voorkomen door sloten en afdichtingen van deuren en ramen up-to-date te maken. 

Bij slotenmaker amsterdam weten ze alles over het up-to-date maken van je sloten. Maak daarom gebruik van hun kennis en kunde en zorg dat je restaurant inbraakproof wordt!

We delen in deze blog nog enkele andere tips met je. 

Laat niets waardevols in het zicht / in je pand liggen

Wat voor woningen geldt, is ook waar voor bedrijven. Wanneer je iets waardevols in het zicht laat liggen, dan raken kwaadwillenden natuurlijk getriggerd om in te breken en de waardevolle spullen mee te nemen. Het beste is om een kluis in je restaurant hebben waar waardevolle zaken in zitten. Wij raden je aan om sowieso geen contant geld in het restaurant te laten als het nacht is. Veel beter is het dan om het naar de bank te brengen en het in een nachtkluis te doen.

Laat een inbraakpreventiecheck uitvoeren

Er zijn tal van veiligheidsexpert die ervoor zorgen dat jouw woning helemaal inbraakproof is. De slotenmaker is één van die veiligheidsexpert. Een veiligheidsexpert kijkt eigenlijk met de ogen van een inbreker naar je pand. Waar liggen de zwakke plekken, waar kan de inbreker zonder veel geluid te maken of gezien te worden naar binnen. Vaak weten inbrekers wakker sloten te forceren of ramen te openen die gewoon niet goed dicht zitten of met sloten beveiligd zijn. Is er misschien een raam dat door de inbreker gemakkelijk te bereiken is via een laag dak en wat dicht zit met een aantal brakke veiligheidsmaatregelen? Dit wordt allemaal gecheckt en zo nodig wordt er actie ondernomen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is superleuk om de nodige culinaire tips te ontdekken. Je vindt ze in onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ mrestaurant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden