Het is misschien niet het meest opwindende ding om over na te denken wanneer je van plan bent om een nieuw restaurant te openen, maar het is van vitaal belang – je gaat een verzekering nodig hebben. Verzekering kan jou en je bedrijf beschermen tegen talloze problemen: van gebroken apparatuur tot aansprakelijkheidsprocessen. Afhankelijk van waar je woont, kan het nodig zijn om bepaalde verzekeringen voor je restaurant te regelen. Je moet ook bepaalde verzekeringen, zoals een inboedingverzekering hebben om bankleningen en hypotheekvoorwaarden te regelen.

Onroerend goed verzekering

De verzekering beschermt je pand in geval van brand en vandalisme, maar dekt mogelijk geen natuurrampen zoals overstromingen of aardbevingen. Daarvoor heb je extra dekking nodig. Als je een hypotheek op je bedrijf of je apparatuur hebt, moet je een eigendomsverzekering afsluiten en je kredietverstrekker kan zelfs eisen dat je dit doet.

Algemene aansprakelijkheid

Algemene Aansprakelijkheid is de overkoepelende polis die je beschermt als iemand in je restaurant uitglijdt en valt of ziek wordt na het eten daar, of het nu jouw schuld was of niet. Het is een must-have in de wereld van vandaag. Als je een bedrijfsvoertuig hebt, wil je ook autoaansprakelijkheid. Het kan worden gedekt onder je algemene aansprakelijkheidspolis, maar neem contact op met je verzekeringsagent om er zeker van te zijn.

Werknemersdekking

Een werknemersverzekering beschermt je als een werknemer gewond raakt op het werk. Het is een vereiste dat alle werkgevers een of ander type werknemersverzekering afsluiten. De werkloosheidsverzekering dekt werknemers die niet langer voor je werken totdat ze werk vinden.