mrestaurant

Het lekkerste toetje voor in je restaurant

Geplaatst op

Ben je de eigenaar van een restaurant en op zoek naar een lekker toetje voor je gasten? Of ben je gewoon op zoek naar een lekker toetje om thuis te kunnen maken. Dat kan. Natuurlijk is een ijsje een perfect toetje, alleen is dit niet altijd iets wat mensen willen in alle seizoenen van het jaar. Hier zijn een aantal ideeën die je kunt gebruiken om een heel gemakkelijk toetje te maken. 

Cupcakes

Een van de gemakkelijkste toetjes zijn cupcakes. Cupcakes zijn heel erg eenvoudig om te maken. Je hebt enkel en alleen boter, suiker, eieren en bloem nodig. Echter kun je wel eenvoudig iets toevoegen om je cupcakes een speciale smaak te geven. Wanneer je de cupcakes hebt gemaakt, kun je ze ook heel leuk versieren. Dit kun je doen door er bijvoorbeeld sprinkles op te doen. sprinkles zijn er in verschillende soorten, vormen en kleuren. Ook zit er altijd een verrukkelijke smaak aan sprinkles. Bovendien vinden de allerkleinste sprinkles ook heel erg lekker. Om de sprinkles op de cupcakes te krijgen, zal je iets kleverig op de cupcakes moeten smeren. Dit kan botercrème of glazuur zijn. Hierdoor zullen de sprinkles goed blijven liggen op het cupcakeje. Maar de sprinkles kun je ook op veel meer toetjes gooien dan op de cupcakes. 

Wafels 

Naast cupcakes zijn wafels ook een goed toetje. Deze kunnen met ijs, slagroom of sprinkles worden geserveerd. Ook in de wintermaanden zijn wafels een goed toetje. Deze kun je namelijk ook warm serveren. Zo heb je in de winter geen brainfreeze van je ijsje, maar kun je ook lekker nagenieten met een lekker toetje. 

Macarons 

Cupcakes en wafels zijn echter wel gemakkelijk om te maken. Wanneer je iets speciaal wilt hebben voor je restaurant, zal je iets ingewikkelder voor je toetjes moeten bedenken. Denk bijvoorbeeld aan macarons. Een lekker chic toetje. Deze kun je serveren in verschillende soorten, kleuren en smaken. Bovendien kun je deze ook op een cupcake zetten of serveren bij een ijsje. Maar ook kun je macarons los serveren als nagerecht. Ook kun je de macarons versieren met sprinkles voor de kleinere bezoekers van je restaurant. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is superleuk om de nodige culinaire tips te ontdekken. Je vindt ze in onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ mrestaurant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden